Referentie
Ervaring
Marco Visser
Directeur IT Brunel
Hij zet mensen aan het denken door zijn verhaal wat recht uit het hart komt.

Gerard heeft voor ons een presentatie verzorgd over o.a. Personal branding. ZIjn verhaal is zeer goed ontvangen door de 200 aanwezigen. Hij zet mensen aan het denken door zijn verhaal wat recht uit het hart komt. Zijn verhaal is verfrissend en echt net zoals hij zelf is. 

Ik zou hem zeker aanraden als spreker, maar ook als iemand die met je mee kan denken en een route in de nieuwe wereld met je kan uitstippelen.

Maarten Zemann
Directeur MKB Adviseurs en Flynth Advies
Trends en ontwikkelingen vertaalt hij vanuit 'the cloud' nuchter naar de alledaagse praktijk van het MKB.

Samenwerken met Gerard Duursma inspireert. Gerard weet heel veel over on-line strategie. Trends en ontwikkelingen vertaalt hij vanuit 'the cloud' nuchter naar de alledaagse praktijk van het MKB. 
Gerard adviseert ons over onze eigen on-line strategie, maar hij ondersteunt ons ook bij vragen van klanten. Daarnaast prikkelt hij onze adviseurs tot een nog beter gebruik van de sociale media.

Serge Arthur Arnold
Webmaster WoonFriesland
Gerard heb ik leren kennen als een bevlogen online marketeer die zich inleeft in (wensen en mogelijkheden van) organisaties waarmee hij in gesprek is.

Gerard heb ik leren kennen als een bevlogen online marketeer die zich inleeft in (wensen en mogelijkheden van) organisaties waarmee hij in gesprek is. Hierdoor weet hij niet alleen relevante kennis over te brengen maar ook de mensen binnen de organisatie in beweging te krijgen. Zonder commitment kunnen veranderingen niet effectief tot stand komen. Gerard heeft mij in ieder geval de ogen op het terrein van social media verder geopend en mij enthousiast gemaakt om deze wereld verder te verkennen.