Referentie
Ervaring
Annemarie Veenhuis
Interim communicatie en interieuradvies
"Gerard beschikt over een geweldige hoeveelheid kennis en ervaring en weet dit met groot en aanstekelijk enthousiasme te brengen."

"Kortgeleden kreeg ik op eigen verzoek een training online marketing en social media van Gerard. Gerard beschikt over een geweldige hoeveelheid kennis en ervaring op beide terreinen en weet dit met groot en aanstekelijk enthousiasme te brengen. Ik heb niet alleen veel van hem geleerd en zo mijn eigen vakkennis kunnen uitbreiden, maar -minstens zo belangrijk - ook een plezierige nieuwe collega leren kennen."

Johan de Konink
Directielid Gjald
"Indien je er klaar voor bent om de stap te zetten naar social media is een aftrap met Gerard het beste wat je je bedrijf kunt gunnen."

"Gerard is DE specialist op het gebied van de inzet van social media voor je bedrijf. Gerard onderkent terecht dat de on-line en fysieke wereld steeds meer in elkaar grijpen. Hij is knap in staat je daarvan bewust te maken en het concreet te vertalen naar marketingactie voor je bedrijf. Indien je er klaar voor bent om de stap te zetten naar social media is een aftrap met Gerard het beste wat je je bedrijf kunt gunnen."

Roel Grit
Bestseller author Noordhoff publishers
"Wil je een aantal ingeslapen collega's wakker schudden of in de wereld van social media introduceren?"

"Gerard zit boordevol energie. Hij is geweldig enthousiast en enorm nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen in on-line marketing en personal branding. Hij weet mensen te inspireren en te motiveren. Wil je een aantal ingeslapen collega's wakker schudden of in de wereld van social media introduceren? Huur Gerard in voor een studiedag of cursus!"